Gezondheidsverklaring

Eigen verklaring. Rijschool Go!
Kies het pakket dat bij jou past

…en kruip vandaag nog achter het stuur!

Het is mogelijk om eerst een vrijblijvende proefles te nemen. De instructeur bekijkt onder andere of je al over enig verkeersinzicht beschikt en hoe snel je dingen oppikt. De proefles wordt afgesloten met een intakegesprek waarin je een advies krijgt over welk lespakket het beste bij je past.

Wij maken gebruik van instructiekaarten. Hierop kan precies worden afgelezen hoe ver je bent, wat je al onder de knie hebt, en waar nog aandacht aan besteed moet worden. Ook als je klaar bent voor het praktijkexamen, kun je dat zien op de instructiekaart.

Om het rijden zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken, heb je altijd dezelfde rijinstructeur en rij je in een vaste, rookvrij auto die voorzien is van vele gemakken. Dit is zodat je je volledig kan concentreren op het autorijden.

Iedereen is welkom bij Rijschool GO!. Heb je bijvoorbeeld allang je rijbewijs, maar heb je gewoon lang niet gereden en vind je het een beetje eng om weer te weg op te gaan? Ook voor een paar opfrislessen kun je bij ons terecht. Je bouwt dan rustig weer het zelfvertrouwen op dat je nodig hebt, voor je het weet durf je weer zelfstandig te rijden.

Wacht niet langer en meld je nu aan voor een proefles!

Mocht je na 4 keer niet slagen, dan krijg je de 5e keer een speciaal examen, het ‘Nader onderzoek rijvaardigheid’. Deze duurt inclusief autorit ongeveer 70 minuten. Bij dit examen krijg je extra persoonlijke begeleiding en tijd.

Een proefles duurt een vol lesuur van 60 minuten, dit is inclusief een intakegesprek. In dit uur worden je vaardigheden worden getoetst en er wordt een schatting gemaakt van het benodigde aantal rijlessen.

Wij adviseren juist om meerdere malen per week te lessen. Maar heb je liever 1 les per week, dan kan dat ook.

rijles

rijschool

gratis proefles

auto rijles

rijlessen

rijlessen namen

auto rijlessen amsterdam

rijlessen amsterdam

rijles amsterdam

snel je rijbewijs halen

snel rijbewijs halen

snel rijlessen

snel rijles

Leave a Reply

Your email address will not be published.