Rijbewijs b

Rijbewijs B halen in Amsterdam

Rijlessen volgen en je rijbewijs B halen? Het halen van een rijbewijs B is voor iedereen weggelegd. Bij Rijschool GO helpen we je met het halen van je rijbewijs door het geven van deskundige rijlessen door een ervaren instructeur. Een rijopleiding moet ook prettig aanvoelen daarom zal je altijd in hetzelfde lease-auto rijden met hetzelfde instructeur.

Proefles > Rijles > Rijbewijs

Voordat je met je rijlessen begint, kan je een proefles nemen om te kijken hoeveel rijlessen je nodig hebt. Na de proefles krijg je van je instructeur advies over hoeveel rijlessen je nodig zal hebben om je rijbewijs b te halen, en je krijgt daarbij het juiste rijles pakket aangeboden. De proefles is vrijblijvend dus je zit nergens aan vast, een proefles kost € 35,- euro. Wil je meer weten over de prijzen van de rijles pakketten en examens bij Rijschool GO zie tarieven.

Hoelang duurt het om mijn rijbewijs te halen

Je rijdt ongeveer 2 tot 4 keer per week, het ligt eraan hoe het uitkomt met je planning. Bij rijschool GO zijn we erg flexibel en passen we ons aan aan jouw tijden. De een heeft net iets meer tijd dan de ander om rijlessen te nemen en dat snappen wij. Zodra je een rijles pakket afneemt kan je je rij-instructeur altijd bellen voor vragen over de planning en of je vaker of minder vaak per week rijlessen wilt volgen. Hoe snel je je rijbewijs haalt ligt dus compleet aan jezelf.

Jij bent de kern niet de auto

Ben je een late instapper of nog piepjong, vanaf 16,5 jaar? Wil je leren rijden met een automaat? Heb je na een tijdje zonder auto alleen maar een opfriscursus nodig? Rijschool GO past zich aan om jou de best mogelijke oplossing te bieden voor een veilige instap in het autoverkeer.

icon

Voordelen van Rijschool GO

  • Rijopleiding op maat
  • Vriendelijke rij-instructeurs
  • Leren rijden op een veilige manier
  • Hoge slagingspercentage
  • Ook engelstalige uitleg mogelijk voor expats